Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

17 mars 2009

Flash mob på Järntorget

Folk såg lite undrande ut, när femtio personer brottades på Järntorget.

Navid Modiri kallade till releasefest för att fira bloggen 365 saker.
Ungefär hundra ensamma strumpor blev strumpgraffiti.
Mer bilder på alla underbara fantasifulla skapelser kommer snart.

8 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Morrn Hannele. Jaha där ser jag ju dina strumpmakar fniss.Kul med dem och festen . Ja måste sett rätt underligt ut med brottningen på torget,Hoppas du inte är gul och blå då efter ett sånt kalas fniss.Ha det så bra Tittar ut och ser att det är nästan ljust redan Vår !

Charlotte sa...

Vilken kul grej! Häftigt med strumpdockorna. Jag skulle nog också bli förvånad om det var 50 personer som brottades på torget här.
Jag har en liten utmaning hos mig till dig. Om du känner att du inte har tid med den kan du väl säga till så får jag försöka skicka den vidare till någon annan.

Hanneles paradis sa...

Filifjonkan, det blev riktig succé, alla ville göra en strumptrol, vi får se framöver, om vi ser dem på stan på spårvagnar och annat.

Charlotte, väldigt kul initiativ av Navid. Man ska vara kreativ, göra saker, hitta på, umgås, och det ska inte behöva köpas nytt hela tiden.

synne sa...

Jag ska leta fram alla ensamma strumpor och göra troll av dom. Placera ut dom överallt i stan.
Ser ju hur läcker ut som helst...
Kram Synne.

Ingrid E sa...

Roliga saker ni har för er i Göteborg. Läste om järntorgsbrottningen på Expressens site inatt.

Hanneles paradis sa...

Synne, jag ser framemot att se dem :)
Kram.

Ingrid E, hihi, det var bild på första sidan på Metro, mitt barnbarn var också med. Ungdomar hittar på så roliga saker,
underbart bra initiativ av Navid.

Karin A sa...

Kul! :) Strumpgraffitin har jag missat men däremot såg jag spetsprydda lyktstolpar på stan i helgen. Sätt spets på tillvaron skulle man kunna säga.

Kram Karin

Hanneles paradis sa...

Karin A, så kul, du hade väl kamera med dej. Strump-graffiti är helt nytt, sprider sej från Hisingen mot stan, snart i Norge med ;)