Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

5 november 2006

Tjuvstart på julenÅrets första glögg med pepparkaka och lussekatt, kunde inte vänta mer.

Summer Again?_ett par dagar från snö till +12° C,
även havskajak ute, när sonen surfade.

5 kommentarer:

cia sa...

det är tvära kast mellan väderväxlingarna lite otäckt kan man tycka med tanke på växthuseffekten.
vi gjorde så fina snölyktor igår kväll men nu ser de ut att ha tinat bort, kvar stog bara ljuset.

hemmabra.blogg.se
cia

Hannele sa...

Cia, visst går det fort, det känns inte riktigt normalt - eller så har man kort minne? Jag tycker det är fint med lite snö, för allt blir så mycket ljusare då.

cleo sa...

Jag gillade snön som kom, tycker det är tråkigt att allt är borta nu...

For the love of country sa...

Gillar också snön, men som ni säger, det är läskigt med växthuseffekten. Aftonbladet har ju en bra ny sajt om klimathotet.

Hannele sa...

Cleo, jag är också barnsligt förtjust i snö, det blir så ljust. Jag gillar även att skotta snö och jag har "tvingat" mina stora barn att bygga snölyktor med mej :)

For the love of country, jag tror att om alla gör sitt lilla så blir det bättre än om ingen gör något, för att spara energi exempelvis.