Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
12 kommentarer:
Tack för kommentarer! Kanske jag ska se mina dåliga egenskaper som positiva. Trots att jag känner mig väldigt negativ just nu!
Marängwiss är smaskens köp rosa maränger lägg i en topp glassbitar på vispad grädde över alltihop chokladkringlor dekoreras med samt sikta kakao lite grann över ätas direkt Smaskens
Filifjonkan´som glömmer sitt namn till marängswissen ha det bra
Tyckte veldig om din blogg bild : )
Matilda, i min åldern är det skönt att fortfarande vara lite blåögd och egoistisk :)
Filifjonkan, en ROSA efterrätt börjar snurra i mitt huvud.
Julie, det är dags nu, att tänka på jul.
Filifjonkan säger igen de rosa marängerna och glassen gömmer du under ett vispgrädddetäcke och garnerar medchokladkringlor samt siktar lite kakao över.. kan ta vita maränger med eller lindblomgröna finns såna om du kollar runt
Chokladkaka, kladdkaka alltså och lägg choklad att smälta i smöret, extra sting. Vispade grädde, lite färsk frukt till kanske? Alltid ett säkert kort. Chokladmouss, Arla på nätet har ett bra recept - himla gott, serveras i små skålar, gärna olika... Glasstårta med choklad/kaffesmak - Arla också tror jag.... Äppelkaka å vaniljsås? Brownies är goda med vispad grädde ovanpå, lite kiwi på? Enklast, Rulltårtsbakelse!!
Lotta, vi tanter ska ha många efterrätter, baka kaka ska en annan göra, men det där med att servera i olika skålar, låter trevligt. Olika vinglas har jag redan..
Kladdchokladkaka med vispgrädde och skivor av den där frukten du har på bilden kanske vore nåt!? Om man byter ut en del av det vita sockret mot råsocker blir kakan knäckigare och godare.Chokladdoppade jordgubbar är också supersmarrigt, du hade ju choklad hemma. Smält mörk blockchoklad i vattenbad och doppa färska jordgubbar i, låt stå och torka.
Detta kanske är försent, men jag föreslår en pannacotta på vit choklad med färska hallon som dekoration. Definitivt onyttigt och riktigt mumsigt!
Varför snackar du inte med din dotter för?
Karin, ditt tips låter perfekt för oss, kommer att användas en annan gång.
Malin, det var inte den sista festen... :)
Anna, klart jag borde ha frågat dej, sorry.
Skicka en kommentar