7 januari 2016

skållat kornbröd

Kornbrödet blev saftigt när man skållade mjölet först.

9 kommentarer:

  1. Kornmjöl är nytt för mig. Det är värt ett försök.
    Ha det bra på det nya året.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Anette, enkelt och gott.

    Viola, korn är vanligare lite mer norr, kan bli smuligt men blir bra när man skållar först. God fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig bakat med kornmjöl. Vet faktiskt inte om jag någon gång smakat kornmjölsbröd. Kram

    SvaraRadera
  4. Gunnel, korn har speciell smak som jag gillar.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för receptet, det ska jag baka! Gillar kornmjölsgröt så det låter som det är ett bröd för mig :-)

    SvaraRadera
  6. Karin, jag gillar också kornmjölsgröt ♥

    SvaraRadera
  7. Mmm... så gott!

    SvaraRadera
  8. Znogge, en delikatess för oss som gillar kornsmak :)

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥