Men dadlarna håller sig rätt länge. Jag har mina i kylen.
Klimakteriehäxan, helt ok om du äter upp dem :)
Det finns en hel del överblivet från julen, så det är en fördel om man kan blanda det i nåt, som du gjort. Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året.
Gunnel, önskar dej detsamma!
Ta ur kärnan ut dadeln, stoppa i en salt mandel, linda serranoskinka runt det hela och njut!!!God fortsättning på ett nytt år!
Lena i Wales, låter gott och enkelt! Ifall man har serranoskinka hemma...
Jag har också användt dadel i bröd,samt dadelsirap.
Jael, dadelsirapen gav jag till sonen...
Dadlar kommer inte över min tröskel, blä. Men annan torr och trist gammal torkad frukt kanske kan få bada i smält choklad och få nytt liv?!?
Anna, bi äter kräm av torkad frukt till risgrynsgröt.
Vilka bra idéer du bjuder på !!!
Man kan blanda choklad med det mesta och det blir verkligen gott! Dadlar är jag inte så förtjust i så några sådana blev det inte i år. M
Helga, man ska ju inte slänga fin mat.Znogge, man tar det man tycker om ♥
Mat vill jag gärna inte slänga, det gäller bara att komma på vad man skall göra med resterna.Brödet ser gott ut.God fortsättning på 2016!Birgitta
Birgitta, eller köpa mindre mat... idag bakade jag gott kornbröd.
tack för din kommentar ♥
Men dadlarna håller sig rätt länge. Jag har mina i kylen.
SvaraRaderaKlimakteriehäxan, helt ok om du äter upp dem :)
SvaraRaderaDet finns en hel del överblivet från julen, så det är en fördel om man kan blanda det i nåt, som du gjort. Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året.
SvaraRaderaGunnel, önskar dej detsamma!
SvaraRaderaTa ur kärnan ut dadeln, stoppa i en salt mandel, linda serranoskinka runt det hela och njut!!!
SvaraRaderaGod fortsättning på ett nytt år!
Lena i Wales, låter gott och enkelt! Ifall man har serranoskinka hemma...
SvaraRaderaJag har också användt dadel i bröd,samt dadelsirap.
SvaraRaderaJael, dadelsirapen gav jag till sonen...
SvaraRaderaDadlar kommer inte över min tröskel, blä. Men annan torr och trist gammal torkad frukt kanske kan få bada i smält choklad och få nytt liv?!?
SvaraRaderaAnna, bi äter kräm av torkad frukt till risgrynsgröt.
SvaraRaderaVilka bra idéer du bjuder på !!!
SvaraRaderaMan kan blanda choklad med det mesta och det blir verkligen gott! Dadlar är jag inte så förtjust i så några sådana blev det inte i år. M
SvaraRaderaHelga, man ska ju inte slänga fin mat.
SvaraRaderaZnogge, man tar det man tycker om ♥
Mat vill jag gärna inte slänga, det gäller bara att komma på vad man skall göra med resterna.
SvaraRaderaBrödet ser gott ut.
God fortsättning på 2016!
Birgitta
Birgitta, eller köpa mindre mat... idag bakade jag gott kornbröd.
SvaraRadera