3 april 2015

surt, sa jag

har handlat surmjölk och surbröd till helgen, fest!

10 kommentarer:

  1. Surt sa räven... Det sura som makar bäst! Tycker iaf jag. Siratrömming. Mmmmm

    SvaraRadera
  2. Smakar bäst skulle det vara :-)

    SvaraRadera
  3. Rallarhalvor står på menyn då och då - väljer gärna grovt bröd - det är så gott. Fazer är riktigt duktiga på bröd - och så grön marmeladgodis en riktig höjdare. En ask tar slut på nolltid ... och choklad ...

    Ulla
    http://www.minnatur.blogspot.se/

    SvaraRadera
  4. Anna, hyllorna i affären är fulla av sött, jättesvårt att hitta något osötat...

    Ulla, jag äter inte godis så fort :)

    SvaraRadera
  5. Inga sura miner med andra ord utan nöjd och glad.
    Ha en skön påsk.
    Annika

    SvaraRadera
  6. Annika, tack det samma!

    SvaraRadera
  7. Surdegsbröd är jättegott! Men jag bakar inte själv. Tänkte försöka en gång, men det var för krångligt. Fick slänga surdegen. Glas påsk!

    SvaraRadera
  8. Klimakteriehäxan, det finns enklare sätt att baka surdegsbröd; man har lite jäst och låter stå ett par dagar. Glad påsk!

    SvaraRadera
  9. Surt är gott :-)

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥