17 oktober 2014

jag gör som mästerkockar

Jag tycker det är tråkigt att följa recept, men har jag olika ingredienser,
typ rester exempelvis, kan jag trolla och improvisera fram god mat.

17 kommentarer:

  1. Så dyrt som det är med mat så måste man kunna improvisera i köket. Det är även ett bra sätt att hushålla med Jordens begränsade resurser.

    SvaraRadera
  2. Ulla Laiho, precis så! Det går åt mycket resurser att producera mat... och kostsamt att ta hand om avfallet också.

    SvaraRadera
  3. Håller med! Ibland blir man inspirerad, men ibland är ingen mat kul ...

    SvaraRadera
  4. Jag brukar också trolla ;)

    SvaraRadera
  5. Klimakteriehäxan, och äta bör man annars dör man...

    Helga, trolla är roligt :)

    SvaraRadera
  6. Om man improviserar kan ju ingen beskylla en för att ha glömt någon ingrediens heller! Bara fördelar!

    Ha det iprivisationsgott!
    /Ruben

    PS
    När jag skriver det här, är det knappt jag ser texten. Den har sedan en tid blivit jätteliten. Vet du vad man kan göra åt det?

    SvaraRadera
  7. PS Jag kom på det själv.
    /R

    SvaraRadera
  8. Ruben, så sant så, bara fördelar!

    SvaraRadera
  9. Bara fantasin och plånboken begränsar ;-)

    SvaraRadera
  10. Znogge, så dyr mat har jag aldrig lagat :)

    SvaraRadera
  11. Anonym18.10.14

    Exakt min stil att laga mat. Lite inspiration från andra och mycket av min egen påhittighet. Oftast med bra resultat!

    SvaraRadera
  12. Jaha och vad är nu detta?

    SvaraRadera
  13. Lena, toppen!

    Inga M, nån köttfärs-svamp-knyt.

    SvaraRadera
  14. Ser gott ut på din tallrik! Att svänga ihop en rätt av rester brukar oftast bli en väldigt gott. Ibland godare än innan.
    Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  15. Det låter bra att improvisera!

    SvaraRadera
  16. Ann-Christin, roligast så!

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥