Så dyrt som det är med mat så måste man kunna improvisera i köket. Det är även ett bra sätt att hushålla med Jordens begränsade resurser.
Ulla Laiho, precis så! Det går åt mycket resurser att producera mat... och kostsamt att ta hand om avfallet också.
Håller med! Ibland blir man inspirerad, men ibland är ingen mat kul ...
Jag brukar också trolla ;)
Klimakteriehäxan, och äta bör man annars dör man...Helga, trolla är roligt :)
Om man improviserar kan ju ingen beskylla en för att ha glömt någon ingrediens heller! Bara fördelar!Ha det iprivisationsgott!/RubenPSNär jag skriver det här, är det knappt jag ser texten. Den har sedan en tid blivit jätteliten. Vet du vad man kan göra åt det?
PS Jag kom på det själv./R
Ruben, så sant så, bara fördelar!
Bara fantasin och plånboken begränsar ;-)
Znogge, så dyr mat har jag aldrig lagat :)
Exakt min stil att laga mat. Lite inspiration från andra och mycket av min egen påhittighet. Oftast med bra resultat!
Jaha och vad är nu detta?
Lena, toppen!Inga M, nån köttfärs-svamp-knyt.
Ser gott ut på din tallrik! Att svänga ihop en rätt av rester brukar oftast bli en väldigt gott. Ibland godare än innan.Trevlig söndag!
Merja, eller hur!
Det låter bra att improvisera!
Ann-Christin, roligast så!
tack för din kommentar ♥
Så dyrt som det är med mat så måste man kunna improvisera i köket. Det är även ett bra sätt att hushålla med Jordens begränsade resurser.
SvaraRaderaUlla Laiho, precis så! Det går åt mycket resurser att producera mat... och kostsamt att ta hand om avfallet också.
SvaraRaderaHåller med! Ibland blir man inspirerad, men ibland är ingen mat kul ...
SvaraRaderaJag brukar också trolla ;)
SvaraRaderaKlimakteriehäxan, och äta bör man annars dör man...
SvaraRaderaHelga, trolla är roligt :)
Om man improviserar kan ju ingen beskylla en för att ha glömt någon ingrediens heller! Bara fördelar!
SvaraRaderaHa det iprivisationsgott!
/Ruben
PS
När jag skriver det här, är det knappt jag ser texten. Den har sedan en tid blivit jätteliten. Vet du vad man kan göra åt det?
PS Jag kom på det själv.
SvaraRadera/R
Ruben, så sant så, bara fördelar!
SvaraRaderaBara fantasin och plånboken begränsar ;-)
SvaraRaderaZnogge, så dyr mat har jag aldrig lagat :)
SvaraRaderaExakt min stil att laga mat. Lite inspiration från andra och mycket av min egen påhittighet. Oftast med bra resultat!
SvaraRaderaJaha och vad är nu detta?
SvaraRaderaLena, toppen!
SvaraRaderaInga M, nån köttfärs-svamp-knyt.
Ser gott ut på din tallrik! Att svänga ihop en rätt av rester brukar oftast bli en väldigt gott. Ibland godare än innan.
SvaraRaderaTrevlig söndag!
Merja, eller hur!
SvaraRaderaDet låter bra att improvisera!
SvaraRaderaAnn-Christin, roligast så!
SvaraRadera