23 augusti 2013

Krikon och körsbärsplommon

Lycka är en egen liten trädgård.

14 kommentarer:

  1. Krikon är gott - inte så vanligt nu som förr i tiden. Mormor/morfar hade ett krikonträd på taket till jordkällaren.

    SvaraRadera
  2. Ulla Laiho, min pappa tog ett litet krikonträd till mej från Finland.

    SvaraRadera
  3. Egenodlat och nyskördat har något visst i smaken! Jag älskar att plocka bär från vårt körsbärsträd och bara äta direkt. Det smakar sommar!

    SvaraRadera
  4. Snogge, kvällssolvarma bär är bäst :)

    SvaraRadera
  5. Bra att ha bredvid sig när man sitter i solstolen! ;-)
    /R

    SvaraRadera
  6. Krikon har jag aldrig smakat. Vad påminner de om?

    SvaraRadera
  7. This looks very yummy!
    Have a nice weekend, Monika

    SvaraRadera
  8. Ruben, precis så hade vi det!
    Maken plockade :)

    Gunnel, om de får mogna, som söta plommon.

    Monika, very good :)
    Thanks the same!

    SvaraRadera
  9. Så mycket spännande ätbart ni har i er trädgård!
    Jag har förresten äntligen skaffat en mullbärsbuske!
    ;-)

    SvaraRadera
  10. Krikon har jag aldrig ätit. Här smaskar vi plommon, Opal.
    Trevlig helg
    Birgitta

    SvaraRadera
  11. Är det Lisa Bauer som är mamma till den fina skålen?
    Nyfikna Birgitta

    SvaraRadera
  12. Nina H, ska bli kula att se hur ditt mullbär trivs.

    Birgitta, krikon liknar plommon lite grann. Jag är lite osäker om skålen med blåklockor på.

    SvaraRadera
  13. Häller med dig, trädgården är en lycka//Britt

    SvaraRadera
  14. Britt, i sin egen trädgård får man göra som man vill :)

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥