Expediten menade säkert väl, fast det blev så fel. Det som är viktigt för mig är, om saker passar ihop med den medicinering min man måste ta. Exempelvis en så nyttig sak som grapefrukt ska han undvika./Vänligen Ulla Laiho
När jag är förkyld brukar jag skiva färsk ingefära (oskalad!) och låta det sjuda 15 minuter i en halvliter kokt vatten. Sedan silar jag det och dricker det med honung. Gott och effektivt. Lärde mig min mormor en gång i tiden. :)
Det hoppas jag verkligen, att du INTE bantar! Men fortsätt med ingefärstéet i alla fall!
SvaraRadera/Ruben
Två flugor i en smäll utan att veta om det?
SvaraRaderaRuben, jag lovar ;)
SvaraRaderaZnogge, det räcker med den goda smaken :)
Ja man skall köpa det man tycker om.
SvaraRaderaTeer finns ju i så många sorter och det är lite svårt att hitta sin speciella smak.
Ha en fin Helg och tack för titten
Kramen/Gunilla
Det ligger en tjock dimma nu på morgonen men jag hoppas det lättar.
Gunilla, ingefärste är nog bra mot förkylningar. Här har det varit underbara soliga sommardagsr, kram.
SvaraRaderaHej Hannele Ja teer finn så mycket att välja på numera så man hinner inte prova alla sorter hur man än försöker,,men det är roligt att pröva nytt.
SvaraRaderaExpediten menade säkert väl, fast det blev så fel. Det som är viktigt för mig är, om saker passar ihop med den medicinering min man måste ta. Exempelvis en så nyttig sak som grapefrukt ska han undvika./Vänligen Ulla Laiho
SvaraRaderaIngefära och ingefärste är gott.
SvaraRaderaBrukar mycket ingefära i maten. Helst färsk då.
Kramen og go fredag till dig.
Filifjonkan, maken försöker gå igenom en te-affärs sortiment :)
SvaraRaderaUlla Laiho, jag var smalare än hon ;)
Det där med grapefrukt känner jag till.
Synnøve, sant, jag har fått pippi på ingefära :)
Kram.
Ingefära är bra för matsmältningen - jag blandar det gärna med gurka och lime i mitt dricksvatten.
SvaraRaderaGunilla, jag har inga större problem med matsmältningen, men det där låter ju nästan gott.
SvaraRaderaNär jag är förkyld brukar jag skiva färsk ingefära (oskalad!) och låta det sjuda 15 minuter i en halvliter kokt vatten. Sedan silar jag det och dricker det med honung. Gott och effektivt. Lärde mig min mormor en gång i tiden. :)
SvaraRaderaChristian, du har en klok mormor.
SvaraRadera