På Jungfru Marie Bebådelsedag passar hemmagjorda våfflor.KLICKA bilden större, så går receptet att läsa bättre. Kolla på Gerda-Thyras underbara påskägg á la Stig Lindberg.
snyggt snyggt. Jag hade glömt det där med våffeldagen. Jag har ett gammalt våffeljärn som man tar bort ringarna ur vedspisen och sätter ner det och det går att snyrra så det blir stekt på båda sidorna Jättegoda blir dom
Gott med våfflor... det är väl imorgon man ska grädda och äta dessa godsakerna... tror jag ska göra lite matigare variant med röd stenbitsrom, lök och cream fraiche, vad tror du om det, låter det inte gott?
Ja da våfflor det är gott det med grädde och blåbärssylt eller färska bär till skall ha det till påsk med som "våffeltårta" det är ett önskemål rån de som kommer då! Ja jag har sett GerdaThyras härliga Stig Linbergägg och den andra bloggen med. så läckret har hon gjort
mmmm gott!
SvaraRaderaKramen
Vi ska på våffelkalas hos mina föräldrar i helgen - det ska bli mumsigt!
SvaraRaderaWow, den var så fina så ... ids man äta den? Utan att tycka synd om ... ? *ler*
SvaraRadera:)
Bibbann våfflor kan man äta hela året.
SvaraRaderaHelga, vår dotter har bjudit oss på torsdag :)
Tigris Predikantan, det lovar jag ;)
Det var fnt och romantiskt att ta bort en bit och göra ett hjärta av våfflan.
SvaraRaderaMitt våffeljärn har försvunnit i "hanteringen", så det får väl bli pannkakor istället :)
Hälsn. Eivor
Eivor, så lätt att göra, just den biten
SvaraRaderaskulle ett födelsedagsbarn ha ;)
Mmmm så gott! Skulle "behöva" inhandla ett nytt våffeljärn... känner att det vore bra för själen :-)
SvaraRaderaBondjantan, dottern köpte en ny våffeljärn i går för 160 kr. Man kan ju äta våfflor hela året, men lite olika pålägg.
SvaraRaderasnyggt snyggt. Jag hade glömt det där med våffeldagen. Jag har ett gammalt våffeljärn som man tar bort ringarna ur vedspisen och sätter ner det och det går att snyrra så det blir stekt på båda sidorna Jättegoda blir dom
SvaraRaderaSkogsnuvan, kul, mitt recept här
SvaraRaderagör goda våfflor även på vanlig elspis.
Gott med våfflor... det är väl imorgon man ska grädda och äta dessa godsakerna... tror jag ska göra lite matigare variant med röd stenbitsrom, lök och cream fraiche, vad tror du om det, låter det inte gott?
SvaraRaderaJa da våfflor det är gott det med grädde och blåbärssylt eller färska bär till skall ha det till påsk med som "våffeltårta" det är ett önskemål rån de som kommer då! Ja jag har sett GerdaThyras härliga Stig Linbergägg och den andra bloggen med. så läckret har hon gjort
SvaraRaderaGerda-Thyra, det är ju så bra med våfflor, att man kan fylla med vad som helst. Min favorit är fruktsallad, då kryddar jag med lite ingefära.
SvaraRaderaFilifjonkan, bara fantasin som begränsar, hur man äter sina våfflor. Visst gör Gerda-Thyra fina påskägg.
Jag åt våfflor i söndags, men det kanske blir i morgon igen! Gott!
SvaraRaderaHa en bra kväll!
Christina
Christina, våfflor kan man äta varje dag :)
SvaraRaderaNästan som godis:) Mums!
SvaraRaderaHär skulle de passa på att äta våfflor imorgon..när jag jobbar kväll;)
Inte köpte jag något våffeljärn i dag heller. Kanske läge att köpa begagnat på loppis för ingen verkar använda sina järn...
SvaraRaderaMerja, godis eller förrätt, man kan ju välja efter smak och tycke. Man kan också mikra en våffla efteråt..
SvaraRaderaZnogge. dottern köpte ny för 160 kr.
Här blir det hemmagjorda våfflor och hemkokt blåbärssylt till eftermiddagskaffet.
SvaraRaderaGott så det förslår.
Kramen Synnöve.
Synnøve, mums, då fikar jag hos dej :)
SvaraRaderaKram.