08 december 2009

Utländskt

Schweizisk julbröd Gritibänz med ris. Vet du mer om den seden?Hilmer och Hilma tycker om italiensk Panettone.

9 kommentarer:

  1. Ingenting i ärlighetens namn!

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Nej inte ett dugg. Visste inte ens att det fanns något sådant julbröd.Var det gott?
    Klems Synne.

    SvaraRadera
  3. Panettone är så väldigt gott
    men för mig ett minne blott:)

    SvaraRadera
  4. Morrn Hannele nej det brödet har jag inte smakat men det ser ju kalasgott ut, Ha en bra dag

    SvaraRadera
  5. Jag gillar tysk Stolle! Tidigare år har den gått att få tag på hos Lidl, men i år lyser den med sin frånvaro. Den var annars helt OK! /Ruben

    SvaraRadera
  6. That looks so yummy, and I have not had breakfast yet!!

    SvaraRadera
  7. Znogge, första gång jag fick smaka på Gritibänz.

    Synnøve, det smakade som julbröd.

    Monica, Panettone smakar ganska finskt..

    Filifjonkan, det schweizisk julbrödet har fin form.

    Ruben, Coop på Hisingen har Stollen.

    Ulricke, I love Christmas time ;)

    SvaraRadera
  8. Åhh vilka flashbacks jag får nu, när jag ser de finska stjärnorna i din julblogg. Mormor hade alltid såna, på den tiden hon levde. Men jag har för mig att jag ätit dem även hos farmor. Båda mina föräldrar är från grannlandet i öst så man har ju vuxit upp med ett och annat smarrigt. :)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  9. Mia, kul minnen, finska julstjärnor är enkla att göra, om man använder färdig smördeg. Annars har jag sett såna på Coop här på Hisingen. Kram.

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥