12 november 2009

Bjud på våfflor

Hilma och Hilmer njuter av utsikten på 1420 meters höjd,
de passade på att äta färska våfflor i toppstugan:Sällan de köper mix, lätt att vispa ihop våffeldeg, favoriten är våfflor på fil. Gott med bacon och lingon, eller med hjortronsylt (KLICKA).

20 kommentarer:

  1. Vad mumsigt det ser ut, får man ta en tugga? :)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Mia, våfflor kan man äta hela året :)
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Oi vohveleita, tai vohluja niin kuin mumma niitä kutsui ja paistoi rautapannulla. Makumuistoja lapsuudesta ; )

    SvaraRadera
  4. Jonna, silloinhan sinun pitää uudelleen
    elää ja kokea nämä lapsuuden muistot.

    SvaraRadera
  5. Ser gott ut!
    Ha de bra i höstmörkret
    Birgitta

    SvaraRadera
  6. Birgitta, jag kan äta våfflor var som helst,
    ha en trevlig höstdag.

    SvaraRadera
  7. Våfflor med fil har jag aldrig gjort, är säkert gott.

    SvaraRadera
  8. Inger, passar alldeles utmärkt, man kan också använda smaksatt fil eller yoghurt.

    SvaraRadera
  9. Carina, det tycker jag,
    uppskattad av både barn och vuxna.
    Jag lägger våfflorna på galler, frasiga då.

    SvaraRadera
  10. Uj! Nu ni, Hilmer & Hilmer, gjorde ni mig sugen!!!;-)
    Till våren kan man äta nässelvåfflor också. Det har jag gjort ibland. Gott också.... när den tiden kommer!;-)

    SvaraRadera
  11. PS Skrev förstås av receptet!;-)...DS

    SvaraRadera
  12. Våfflor är gott.....

    SvaraRadera
  13. Nina H, nässelvåfflor har jag inte hört talas om, men klart man kan göra det, kul tips.

    Ann Charlotte, man kan bjuda med räkor,
    sylt, glass, allt. Fast inte allt på en gång..

    SvaraRadera
  14. Hjortronsylt är gottigottgott!
    /Ruben

    SvaraRadera
  15. Ruben, eller hur, sonen har plockat själv och gjort egen hjortronsylt, men det var inte här på Hisingen..

    SvaraRadera
  16. Gud va sugen jag blev på våfflor.. suck.. kram o ha en bra helg.. Monica

    SvaraRadera
  17. Monica, ingen hindrar väl dej ;)
    Kram.

    SvaraRadera
  18. Mmmm, framförallt med hjortronsylt tror jag bestämt! :)

    SvaraRadera
  19. Mossfolk, glöm inte grädden ;)

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥