Hilma och Hilmer njuter av utsikten på 1420 meters höjd, de passade på att äta färska våfflor i toppstugan:Sällan de köper mix, lätt att vispa ihop våffeldeg, favoriten är våfflor på fil. Gott med bacon och lingon, eller med hjortronsylt (KLICKA).
Uj! Nu ni, Hilmer & Hilmer, gjorde ni mig sugen!!!;-) Till våren kan man äta nässelvåfflor också. Det har jag gjort ibland. Gott också.... när den tiden kommer!;-)
Vad mumsigt det ser ut, får man ta en tugga? :)
SvaraRaderaKram Mia
Mia, våfflor kan man äta hela året :)
SvaraRaderaKram.
Oi vohveleita, tai vohluja niin kuin mumma niitä kutsui ja paistoi rautapannulla. Makumuistoja lapsuudesta ; )
SvaraRaderaJonna, silloinhan sinun pitää uudelleen
SvaraRaderaelää ja kokea nämä lapsuuden muistot.
Ser gott ut!
SvaraRaderaHa de bra i höstmörkret
Birgitta
Birgitta, jag kan äta våfflor var som helst,
SvaraRaderaha en trevlig höstdag.
Våfflor med fil har jag aldrig gjort, är säkert gott.
SvaraRaderaInger, passar alldeles utmärkt, man kan också använda smaksatt fil eller yoghurt.
SvaraRaderaDet ska jag prova.
SvaraRaderaCarina, det tycker jag,
SvaraRaderauppskattad av både barn och vuxna.
Jag lägger våfflorna på galler, frasiga då.
Uj! Nu ni, Hilmer & Hilmer, gjorde ni mig sugen!!!;-)
SvaraRaderaTill våren kan man äta nässelvåfflor också. Det har jag gjort ibland. Gott också.... när den tiden kommer!;-)
PS Skrev förstås av receptet!;-)...DS
SvaraRaderaVåfflor är gott.....
SvaraRaderaNina H, nässelvåfflor har jag inte hört talas om, men klart man kan göra det, kul tips.
SvaraRaderaAnn Charlotte, man kan bjuda med räkor,
sylt, glass, allt. Fast inte allt på en gång..
Hjortronsylt är gottigottgott!
SvaraRadera/Ruben
Ruben, eller hur, sonen har plockat själv och gjort egen hjortronsylt, men det var inte här på Hisingen..
SvaraRaderaGud va sugen jag blev på våfflor.. suck.. kram o ha en bra helg.. Monica
SvaraRaderaMonica, ingen hindrar väl dej ;)
SvaraRaderaKram.
Mmmm, framförallt med hjortronsylt tror jag bestämt! :)
SvaraRaderaMossfolk, glöm inte grädden ;)
SvaraRadera