Världens finaste skinka, Jamón Ibérico de Belotta, jag blev nyfiken och ville testa. Kilopriset 760 kr, men köpte bara 44 gram, och eftersom lufttorkad skinka inte väger något, kostade så där åtta skivor inte mer än 33 kronor. Gott, spännande att smaka, barnbarnet gillade det också.
Spännande att prova nya sorter:)
SvaraRaderaTrevlig helg!
Mmm!
SvaraRaderaDet ser gott ut!
Trevlig helg på dig, Hannele!
hälsn
AnnA
Merja, verkligen, och kilopriset var ju inte så farligt ;)
SvaraRaderaAnnA, både gott och nyttigt, trevlig helg.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaTur det var gott ;)
SvaraRaderaAnn Charlotte, grisar som fått äta ekollon,
SvaraRaderamåste väl bli gott :)
Mums... jag vill också smaka :)
SvaraRaderaHelga, du är så välkommen ;)
SvaraRaderaMums fillebaba!
SvaraRaderaTrevlig helg Hannele
kram Tyra
VÄXTHUS O POTAGER
Tyra, man behöver inte ha så mycket av det goda, eller hur. Önskar dej riktigt trevlig hel, kram.
SvaraRaderaUnderbart god!
SvaraRaderaDen skinkan köpte jag i saluhallen i Barcelona när jag var där i våras, kolla länken.... http://auroraborealis-1.blogspot.com/search/label/barcelona
Jag lade ut en del bilder på bloggen därifrån, bla på kvinnan bakom disken när hon handskär mina skivor. Åh va jag längtar tillbaka.....
Föresten jag blev så till mig av skinlängtan att jag glömde önska trevlig helg, Hannele!
SvaraRaderaSkinklängtan:)
SvaraRaderaBillan, du kan ju köpa Pata negra-skinka
SvaraRaderapå Coop och säkert i andra affärer också.
Vi på Hisingen har ju allt ;)
Trevlig helg.
Härligt! Den är verkligen supergod.Och dyr.
SvaraRaderaMen den mindre svindyra jamón ibérico är nästan lika god, tycker jag.
Låter spännande gott!
SvaraRaderaNu blir det till att prova olika skinkor, den lufttorkade är supergod.
SvaraRaderaHi hi, jag vet Hisingen är bara bäst....jag har ju bott där sjäv:) Men när det gäller skinkan...nä då ligger Hisingen i lä. Inget kan så en "hängande pata negra gris" som bjuder på en provsmakningsskiva bums från sitt"grisarsel". Förlåt språket:)
SvaraRaderaJag skulle skriva slå inte så, men jag har ett kattskrälle som alltid ligger på mitt tangentbord eller hoppar och far runt mina händer så inga bokstäver blir som jag tänkt mig.
SvaraRaderaGod fortsättning på helgen önskar billan på torpet!
Tant grön, som tur är, väger torkat kött inte så mycket, så man har faktiskt råd att smaka.
SvaraRaderaNina H, kul att testa lite olika saker.
Inger, det tycker jag att du ska.
Billan, utbudet är ju otroligt stort här hemma, jag behöver inte åka bort för att få äta "hängande pata negra gris" ;)
Trevlig helg.
Mmmmm. Gott!!
SvaraRaderaGärdsmygen, verkligen, första gången Pata negra skinka för mej.
SvaraRaderaSå underbart gott! Värd sitt pris!
SvaraRaderaujjamej va gött det ser ut..
SvaraRaderaKlimakteriehäxan, det blev ju inte så dyrt..
SvaraRaderaTant Brun, min dotter har gjort i ordning så fint med melon och ekologiska grönsaker.
Det är nog jättegott! Nästa helg ska jag på matmässa i Malmö - ska se om jag kan provsmaka då...
SvaraRaderaGunilla, matmässa låter kul.
SvaraRaderaPata negra är en klar favorit. Tror att den kostar det dubbla på Hötorgshallen.
SvaraRaderaKinna, det kan jag tänka mej,
SvaraRaderadärför stannar jag gärna på Hisingen ;)