22 oktober 2009

För rotlösa

Billigt, gott, nyttigt, enkelt, maken stoppade allt i ugnen.

14 kommentarer:

  1. Det ser ut som mannen som sålde rotfrukter på salutorget i Helsingfors varit framme här...

    SvaraRadera
  2. Vi åt rotmos i förrgår- såå gott det är! / åsa

    SvaraRadera
  3. Rotfruket är klart underskattade!

    SvaraRadera
  4. Helga, jag funderar om maken någonsin varit i Helsingfors, jag tror inte det ;)

    Åsa, vi älskar rotmos båda två,
    har inte gjort det ännu, mums.

    Znogge, tänk så mycket fina svenska delikatesser det finns, många går över ån efter vatten..

    SvaraRadera
  5. Bara sådär? Blir det röra av det hela eller mjuka rotfrukter? Godis!

    SvaraRadera
  6. Vackert och himla gott!

    SvaraRadera
  7. Ingrid E, inte någon röra, klyftor och skivor, en klick smör, salt, kryddor, kanske 40 minuter, rödbetorna separat. Stek till, om man vill.

    Gunilla, visst blir det vackert och gott.

    SvaraRadera
  8. Finns inget godare än rotsaker tillagade i ugnen.

    SvaraRadera
  9. Inger, inte enligt maken ;)

    SvaraRadera
  10. mmmm...rotsaker i ugnen gillar alla i familjen...fast några plockar ut morötterna ;)

    SvaraRadera
  11. Ann Charlotte, man kan ju göra i ordning
    10 skålar, om man inte vill blanda :)

    SvaraRadera
  12. Jag hinner inte med dig, Hannele!;-)
    Nå- men rotfrukter hann jag in på i alla fall! Om sådana tycker jag mycket!;-) Vi - både F & jag - är ärligt talat barnsligt förtjusta i alla slags rotfrukter!!;-)

    SvaraRadera
  13. Det ligner fuldstændigt det vi spiste til aften. Jeg elsker de grove grøntsager de mætter og smager som slik :-)

    SvaraRadera
  14. Nina H, hihi, här svänger det ::
    Visst är svenska rotfrukter en riktig delikatess,
    vi försöker äta lite efter säsong och inte bara dyra grönsaker, som flugit långt.

    Marianne, visst är rotfrukter fin mat, man kan göra så mycket gott av dem, du har säkert många danska specialiteter ;)

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥