Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

29 juni 2013

Vackert misstag

Bloggen försvann, jag fick hjärtstillestånd... fick verifiera min blogg med telefonnummer.
Vid rensning av en trädgård fick jag med mej en bit rot som växte till pion.

10 kommentarer:

Merja sa...

ibland blir det hur bra som helst:)
Ha en bra dag!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Merja, och ibland får man kämpa och det blir inget... Ha en fin trädgårdsdag!

Ruben sa...

Hej Hannele!
Jag såg din kommentar på bloggsidan, men sekunderna efter var den borta! Mysko. Den bara försvann av sig självt, eller om du själv tog bort den, men då brukar det stå "kommentaren borttagen"

Ha det gott!
/Ruben

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Ruben, nu är jag tillbaka, även min Topiary-blogg försvann, jag fick hjärtstillestånd... jag fick verifiera mina bloggar, nu är de tillbaka!

znogge sa...

Jag undrade också vad som hade hänt men nu är ordningen tack och lov återställd!

♥ Hannele sa...

Znogge, det var riktigt svettigt ett tag... jag tror att det var någon sorts säkerhetskontroll (att ingen annan kapat min blogg?)

Inga M sa...

Men så hemskt! En hel blogg kan försvinna, bara så där! Jag har ingen aning om någon verifikation på min blogg så den får inte försvinna. Fast ibland undrar jag om inte bloggvärden skulle vilja bli av med den, den är så gigantiskt stor, innehåller massor av bilder, flera inlägg varje dag sedan 2005.
Ha en bra dag!

♥ Hannele sa...

Knga M, det var hemskt och svettigt...
jag har också massa bilder :)

Klimakteriehäxan sa...

Oj trodde inte ens risken fanns ... Må vi slippa såna rysare framöver!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Klimakteriehäxan, det var riktigt otäckt... Vissa av mina bloggar har många besökare, jag själv söker information där, tråkigt om allt skulle försvinna.