Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

25 juni 2013

Randig tråd?

Jag lagade ett par strumpbyxor, barnbarnet undrade om jag har alla färger?

7 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Det var gulligt sagt:) Bra när barnen får vara med och se att det faktiskt går att laga saker. Har inte tittat in hos dig på länge då jag haft väldigt lite tid över för bloggandet på senare tid, men upptäckte att du skrivit om min bok "Trädgårdens vänner och fiender" och blev förstås jätteglad. Kul att du är så flitig med blogginläggen. Ha det gott! Hälsningar Eva

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Eva, eller hur :) Man skulle ju behöva randig tråd till randiga strumpbyxor... barnen är logiska. Kul att du hälsar på! Din bok är väldigt lik det som jag tänker och har praktiserat i min egen trädgård.

znogge sa...

Det finns ju flerfärgat garn så varför inte ;-) Logiskt tänkt av henne!

♥ mormor Hannele sa...

Znogge, vet inte om hon är så bekant med garn, men hon tänker...

Klimakteriehäxan sa...

Hon har väl sett när dom målar med rutig färg i Kalle Anka på julafton? SÅÅÅÅ logiskt - barn tänker logiskt.

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Klimakteriehäxan, jo, så kan det vara :)

Inga M sa...

Ja, kanske en idé. Håller med ovanstående om den rutiga färgen på julaftonens Disney. Jag hoppades väldigt länge att den skulle vara möjlig.