Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

9 februari 2013

Hästkött är gott

Nu har Findus dragit in massa färdiglasagne, där nötkött blandat med hästkött, som åkt från slakteri i Rumänien till Frankrike och sedan till Luxenburg... Visst är hästkött gott, jag har på mackan hamburgerkött, som det kallas i Sverige. Men då VET jag det.
Vi kan från vår altan se närproducerad Highland Cattle.

6 kommentarer:

Znogge sa...

Sådana sötnosar har vi också i närheten!

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, de håller slyn borta.

Klimakteriehäxan sa...

Precis: berätta bara vad det är! Förr i världen älskade jag hamburgerkött på mackan, men i dag tycker jag aldrig att det är lika fint som då. Köper nån gång och blir besviken varje gång.

Hannele på Hisingen sa...

Klimakteriehäxan, jo, det är svårt med kött idag, rena lotteri att hitta rätt.

Helga sa...

Säkert helt OK med hästkött men då ska man veta att det är det man köper. Vem f-n vågar köpa färdiglagat efter detta... (tur att jag i stort sett aldrig gör det)

Hanneles bokparadis sa...

Helga, vi köper nästan aldrig färdigmat, tänk hur många länder köttet passerar innan...