Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

5 juni 2012

Sissinghurst

Trädgården på Sissinghurst - förvalta och förnya av Tony Lord är en njutningn att läsa, oavsett om man varit på plats eller inte. En av de vackraste trädgårdar, skapad av Vita Sackville-West Vita och Harold Nicolson. De lever kvar i hög utsträckning.

6 kommentarer:

stadtgarten sa...

I love Sissinghurst and i hope I can go there again soon!
Have nice day, liebe Gruesse, Monika

Tant Grön sa...

Så kul! Jag har just gjort en liten radiokrönika om Sissinghurst, och är väldigt sugen på att få ännu mer vetande om denna formidabla plats. Och dess människor. Tack för tipset!

Ruben sa...

Jag läser om Truman just nu, en riktig bibel tjock som nya testamenten, gamla testamentet, och alla andra hum hum testament, så jag har inte tid. Men tack för tipset!
/Ruben

Hannele sa...

Monika, the most beutiful garden I have visit.

Tant Gron, man kan lasa hur mycket som helst, aven om agarna.


Ruben, tack flor tipset!

silverglans sa...

hej hej
får jag tipsa dig om ÄSKHULT.

Hannele sa...

Silverglans, tack for tipset!