Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

12 juni 2012

Finn typ fem fel

Hur ofta ser man inte att kaffet är ekologiskt, krav-mjölk och rättvist socker till. Men det går åt många pappersmuggar och plastlock för att dricka det. Ta med en egen mugg. Med lock.

9 kommentarer:

Znogge sa...

Silar mygg och sväljer kameler...

Ann-Christin sa...

Så sant. På SJ vägrade de en gång att fylla på min medhavda mugg. Jag fick en pappersmugg så att jag kunde hälla över det i min medhavda....

♥ Hannele på Hisingen sa...

Znogge, eller hur...

Ann-Christin, det låter helt osannolikt! Själv känner jag mej som en idiot, när jag i affären försöker få expediterna att ge mig lite mindre papper, när jag köper pålägg: "Vi får inte!"

Ruben sa...

Du har så rätt! Vårt coop anser sig vara väldigt gröna, men de skickar ut reklamblad som är dubbelt så stora mot vad de behöver vara. Det går åt mer papper (och färg) och blir tyngre.

Ha det gott!
/Ruben

♥ Hannele sa...

Ruben, dessa jättereklam är så korkat,
vi kunder är väl inte blinda...

Lilla Kullan sa...

Haha... ja, som sagt. Väldigt smart alltså.
Kram

♥ Hannele på Hisingen sa...

Stina, med en egen mugg!
Kram

Kirlah sa...

Och McDonalds då! Bara engångsförpackningar.

♥ Hannele sa...

Kirlah, jo, det finns dom som är värre...