Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

19 september 2010

En rysare idag

Röstar man inte, får man inte ens gnälla på kommande fyra år.Hörde en gammal kvinna med rollator högt klaga på spårvagnshållplatsen på "dessa män som kommer hit och våldtar våra svenska flickor". Jag försökte protestera men kom inte på att fråga, vad vi ska göra med svenska polischefer då? Det finns bara ett parti man inte ska rösta på.

11 kommentarer:

ANNA-LYS sa...

Hon var väl samiska, en riktig svensk?
Alla vi andra är invandrade, så även det bruna partiet, som inte vill att det ska invandras till Sverige. Vad skulle Sverige varit utan invandrare 0ch andra generationare som Evert Taube,Beppe Wolgers, Cornelius Wressvijk, Henke Larsson, Zlatan Ibrahimović, fler generationer tillbaks von Sydow (1724), Palme (början 1600), Mannerheim (1640), Wachtmeister (1500), sen har vi Svensson, Andersson, Lindström och Jag.

Nä, idioti är det, vi har alla kommit någonstans i från. Sverige och svenskarna har alltid varit en brokig skara förutom ursvenskarna; samerna, fast det kan också ifrågasättas, de rörde sig fritt över Nordkalotten, över flera länder.

Alla levande varelser rör på sig, vi har alltid vandrat till bättre bete. Gränser är en social konstruktion som uppfunnits mycket sent i utvecklingen.

♥ Hannele sa...

Anna-Lys, svårt att säga om hon var "äkta" svensk, för som du säger, så har ju alla sina rötter någonstans :)

Sauerkraut sa...

Vad är det med svenska polischefer????

Bondjantan sa...

En bra poäng där...

♥ Hannele sa...

Sauerkraut, även höga svenska polischefer kan våldta svenska flickor..

Bondjäntan, tyvärr, får man väl säga, man ska aldrig generalisera eller dra alla över samma kam.

Gunilla sa...

Instämmer helt - Allt annat än SD är tillåten i dessa tider!

Znogge sa...

Rösta ska jag göra. På rätt parti så klart ;-)

♥ Hannele på Hisingen sa...

Gunilla, det där med demokrati och yttrandefrihet är svårt, en stod utanför vår vallokal och delade ut valsedlar.

Znogge, bra, det finns flera rätta partier :)

Helga sa...

Du är klok du Hannele!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Helga, nu håller vi tummarna för alliansen, så att det sköter detta lika snyggt som den ekonomiska krisen. Det skulle vara intressant att få med Maria Wetterstrands politik.

♥ Hannele sa...

svenska folket är inte riktiga, i vissa orter har SD fått över 30%... Lokalradion berättade om en lärare (!!) på Hisingen, som skrev Heil Hitler i sina brev.. och han ska styra nu.