23 oktober 2006

Ingefära äppel pannkaka

5 dl mjölk (rismjölk, laktosfri)
3 ägg
2 ½ dl vetemjöl, ½ tsk salt
½_dl_farinsocker, 1 msk kanel
1 l äppelbitar, gärna med skalet kvar
1-2 msk riven färsk ingefära
(½ kokosflingor, ½ dl russin)
Grädda 25 min i smord panna i 225°

7 kommentarer:

  1. Men tack för receptet!!! Maken har släpat hem en massa äpplen så nu blir det bak av vill jag lova!

    SvaraRadera
  2. Von schwedisch habe ich zwar keine Ahnung, einen Teil des Rezepts konnte ich raten, aber was bedeutet :"gärna med skalet kvar" ?
    Das sieht sehr lecker aus, ich würde ihn gerne nachbacken!

    SvaraRadera
  3. Lantliv, du kan hoppa över degen och bara stoppa kryddade äppelklyftor i ugnen, servera med vaniljsås eller -glass. Passar då även alla som inte tål gluten.

    Sisah, "gärna med skalet kvar" - Apfel gern mit Schale.

    SvaraRadera
  4. Mmmmmm lecker, ich komme zum essen. Gibt es auch einen Kaffee? :-)

    SvaraRadera
  5. Lis, es was keine Rest nach 5 Minuten, ich muss mehr machen, aber ich habe sehr gut Kaffee :)

    SvaraRadera
  6. Anonym23.10.06

    ser smaskigt ut, men för min del blir det nog bara en slät kopp te
    hemmabra.blogg.se
    cia

    SvaraRadera
  7. Cia, här finns många sorters te att välja mellan, även grönt KRAV-te, vad önskas?

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥